Godt nyttår, søking gjort... nå venter vi bare...

Heihei!

Nå er det jammen lenge siden eg har skrevet her inne. Det har jo forsovidt skjedd litt siden sist. Tone har vore på besøk som var kjempegøy og vi har opplevd masse sammen. Tone sin drøm var å ri på elefanter og leke med dei. Jammen gjorde vi ikkje det :) Ho var som et lite barn i ansiktet :) Vi var også i dyrehagen og såg tiger bl.a :) Vi feiret også bursdagen til Tone. Det var hennes tur å bikke 25 tallet :P En knallkul kveld i ny kjole som hun fikk laget hos vår skredder. Nydelig fin var ho :)


elefantriding :)


lille katten:)


meg og tone på bursdagen :)

Etter at Tone reiste heim var det tid for Visarun, der vi måtte ut av landet for å få nytt stempel. Så da gjekk turen til Kuala Lumpur, en fantastisk flott by med SINNSYK bra shopping :) Og selvfølgelig på denne turen var det obligatorisk å besøke KL Tower, Petronas twin towers og Hard Rock Cafeen:) Etter å ha sett disse var eg godt fornøyd, og en del kroner fatiigere :P


Petronas Twin Towers :)

For andre gang har eg feiret jul og nyttår uten familien. Men her i Thailand er vi mange i samme sko så vi feiret med kvarandre og det var kjempekoselig både jul og nyttår:) Alle hadde pynta seg opp i skreddersydde kjoler og flotte dresser, og vi koste oss i beste stil. Slik som vi guider bruker å gjere :D

Nå er vi i januar og alle har sendt søknaden for sommeren. Nå går vi alle bare og venter i spenning på om vi får den stillingen vi vil ha:) Eg krysser alt eg kan krysse for at alle får det de vil ha:)

Eg kommer garantert til å oppdatere når eg veit kor eg skal:)

See ya:) XOXO :D

2 kommentarer

kari

01.feb.2012 kl.17:29

kjem du fra hornindal???

02.feb.2012 kl.09:07

Ja det gjer eg vettu :)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

25, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits