Thailand baby :)

Hei hei!

Ja nå er det VIRKELIG lenge siden sist eg var her inne. April var sist eg var her og det har jo klart skjedd masse på den tiden.

Sommeren i Tyrkia gikk over som et lyn, og plutselig var det på tide å reise videre. Men før vi reiste fra Tyrkia så fikk eg og Therese D. den beste avslutninga. The Stones bar fikset vår bursdagsfest som ble den beste noensinne:) Så det var med tungt hjerte at eg reiste fra Tyrkia lørdag 24 september. Men det har vore en sesong uten like og har virkelig hatt det helt fantastisk.

Men dette fantastiske eventyret av et liv som eg har er langt fra over. Eg har no blitt stasjonert som det fint heter i Patong, Thailand der eg skal jobbe på Callcenter eller Contactcenter gjennom vinteren. Eg har veldig stor trua på at dette blir en knallsesong. Alle jentene og kollegaene våres er kjempeflotte og vi har allerede hatt en apartmentcrawl som sluttet med 3 timers dansing i Bangla Road:)

Det var en helt super kveld. Og bedre blir det framover. Vi reiser i morgen til Krabi for å hilse på våres resorter der og bli kjent med området. Dette blir såå bra og gleder meg masse:)

Så frem til neste gang, take it easy ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

25, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits