Søknad levert og snø i Tyrkia:P

Hei Hei alle sammen!

Ja her kjem no ei lita helsing og oppdatering siden sist. Eg har dei siste vekene hatt evaluering over sesongen og levert inn søknad for sommeren. Får vite om ikkje mange dagane ka so skjer og kor eg skal vere:) spennende :D

Har også tru det eller ei faktisk vore i fjellet og sett snø i tyrkia og blitt solbrendt av det:) forrige søndag så hadde vi teamdag der vi reiste på skitrekket i antalya. Brukte vel en time fra antalya og opp i fjellet for å i det hele tatt finne denne snøen, men når vi først kom opp så var det helt fantastisk. Nesten som å vere i Norge. Mangla berre kvikklunsjen no, men våres kjære kollega Hans Olav hadde kjøpt med deg melkesjokolade fra Norge så det var no en bra erstatning:)

Elles så har dagene gått i arbeid og trening:) Men det beste er: den 22 februar setter eg kursen mot Norge og ferie i ei veke:D kjende på kroppen no at det var på tide å reise heim te familie og venner:) Gleder meg sjukt masse, sjøl om det er kaldt heime så skal eg takle det;)

Har ikkje så masse anna å fortelle egentleg. Men skriver snart igjen:)

Sees:)Team AYT

 

 

Én kommentar

Karoline

22.feb.2011 kl.14:05

Skal bli kjekt å sjå deg igjen! :)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits