2011... Nytt år med absolutt nye muligheter:)

Hei igjen alle sammen:)

Nå er det jammen lenge sia eg har vore her å skreve litt. Siden sist har vi jo feira det nye åre, og for ein kveld det var. Eg vart meget full og formen var deretter dagen derpå:P Men eg og Veronica gjekk til frisøren og fekk styla oss skikkelig opp, og det var stas:) Koste meg masse den kvelden, og fekk mange koselige meldinger fra Norge så det hjalp på humøret:)

Det nye året har jo begynt relativt bra syns eg. Masse jobb og nye gjester:) Elles har eg heilt kutta røyken, i min 6 veke uten eit einaste trekk. Og har i tillegg behynt å trene for fullt. Berre denne veka her har eg trent 4 gonga. Treneren på gymmen ville gjere stein av meg, og fit te sommeren. Så det er jo absolutt posititvt:)

Det som var mindre positivt var at dataen min fann ut den ville ta kvelden etter eit uhell der eg dro med meg ledninga og dataen gjekk i golvet. Leverte den til reprasjon og dei måtte formatere den. Desverre mista eg alle bilda mine:( men eg har no vore ganske flink å legge ut bilder på facebook, så det får vere trøsta.

Her i Alanya er det helt fantastisk. Sola skinner og det er stille og fredfullt. Helt perfekt faktisk:) Merker eg glede meg te sommeren igjen og fargen skal på kroppen igjen;) Skal ha evaluering og levere søknad neste mandag så er veldig spent på det. Har ikkje heilt bestemt meg men bortimot. Så om en mnd tid veit eg kor eg skal henne te sommeren. Eg vil jo helst på callsenter i Side men vi får se ka sjefane i norge vil.

I går hadde eg og Veronica en koselig piknik i parken ved Damlatas der vi åt kylling, spilte kort og tok bilder. Dei einaste bildene eg har på dataen for tida, men dei blei no faktisk fine so eg legge ut noken av dei her:)

Vel. Vi snakkes snart igjen:)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits