2010 nærmer seg slutten...

Heihei igjen og GOD JUL :D

Nå er det lenge sia eg ha skreve her. Ikkje at det har skjedd so veldig masse, men vi er jo i desember og vi nærmer oss slutten på året. Siden sist eg skreiv har det vore både fint vær, deretter storm og regn konstant 10 dager i strekk, og då fint igjen.

Vi har sendt heim første gruppe med langliggere og eg feira min feire første jul uten familien. Det var meget spesielt og rart, men koste meg og gjorde det beste ut av det. Eg og Veronica feira da jul hos Ingvar og Robin på Cafe Opera der vi fekk norsk julemat:) uten det hadde det blitt ganske stusselig :P

Elles så har det ikkje skjedd so veldig masse her igrunn. Går og håper på å få besøk etter nyttår, så om noken vil komme så kjør på :)

Om 4 dager er det nyttårsafta, og vi går inn i 2011.. det året der eg blir halvegs til 50,ergo 25 år:P Men det er eit nytt år med nye muligheter. Ken veit.. kanskje finne eg mannen i mitt liv... :P Glede meg speiselt til sommeren, da eg skal vere forlover for min kjære bestaste venn Steven :) Så allerede no er planlegging i gang :)

Vel.. eg har ikkje so masse meir å seie no, men ønsker dere alle et riktig GODT NYTTÅR :)24. desember 2010:)Søte Veronica på julafta:)God Jul og skål :)En ny versjon av julenissen, kalt Spidernissen:) Sa til barna før han gjekk "hoho, i'm flying now". Dødsvittig :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits