Norgesbesøk, leverpostei, julekalender og desember:)

Hei Hei alle sammen:)

Håper dere alle lever til tross for den sprengkulden som er over dokke no. Her i Alanya er det fortsatt varmt og unormalt med sol på denne tiden av året, så eg klager absolutt ikkje:)

Eg har no sia sist eg skreiv fått ei flott jente ved navn Line på besøk fra Norge. Vel og merke so ekje det meg ho besøker, men vi henger masse sammen. Hadde den kulaste festen heime i leiligheita der vi tømte 1,5 l vin og 1 liter bacardi :P Line slokna før kl var 01 :P haha.. dødsvittig:)  Elles medan ho har vore her så har eg tatt med ho og typen hennas, Muhittin, opp til den flotte borgen av Alanya som lyser opp kvar kveld og som beskytter oss. Her oppe er det så nydelig utsikt og med det flotte været så blei bildene ganske bra:)

Det beste med at Line kom var ho hadde med 3 ting til meg, tacokrydder, LEVERPOSTEI fra stabburet og sist men ikkje minst, for at eg sku få litt julestemning, en julekalender med sjokolade :) gjett om eg blei gla då da :) Og det er jo 1 desember i dag så eg har no allerede fått smakt på sjokoladen:D

Elles bortsett fra det så er det ikkje masse nytt herfra. Jobb, fri, en øl i ny og ne og latter med Veronica:) Har hatt adventskos med dei eldre der vi drakk gløgg, lagde julekort og tente lyset. kjempekoselig og noken av gjestene kom bort til meg, ga meg ein klem og sa dette var kjempestas:) e sånt som er kjekt med denne jobben :)

Koser meg masse, men merker faktisk at nå når det nærma seg jul så savner eg alle kjente der heime. Men vi tar det igjen neste gang vi treffes:)

Kjem ikkje på so masse meir å skrive for denne gang, men prøver å ta bilder og legge ut so ofte eg kan:)

Men snakkes folkens:)adventskos på sunpark beach:)Meg og line før bussturen starter :Plitt av utsikta fra borga:)Alanya :)muhittin, line og meg:)Nytt profilbilde ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits