Vintersesongen godt i gang:)

Hei Hei alle sammen!

Nå er det jammen lenge sia eg har vore her og skreve noke. Ikkje at det skjer so veldig masse her hos meg, men dagane går no sin gang og sola skine utrulig nok enda.. i fjor på denne tida var det full storm.. så heldig med den i forhold til dokke som har opp mot -10 heime:P

Dei siste sommergjestene våre er nå reist så nå er det full fokus på vintergjestene. Og får inntrykk av at dei kosa seg, sjøl om dei lika å teste oss i forhold til guiden som var her i fjor :P

Det mest tragiske er no det at brunfargen min er nesten vekk.. men er no forventa... berre vent.. finne den igjen te sommeren;) Da blir det steking for fulle mugger ;)

Elles ikkje noke nytt her... er ganske stille her no og blir veldig mange heimekvelder.. men e no ganske digg å berre slappe av i sofan med ein god film:) på neste lønning skal trenings-og skobidraget fra Ving benyttes så da blir det trening for fullt :) har morgengym med dei eldre kvar torsdag men e no kjekt å trene litt meir enn ein gong i veka;) Må jo bli fit for bikinisesongen;)

Einaste som har vore her dei siste 4 dagane er Bayram. En festival av slaget der dei rike ofrer til dei fattige... i form av dyr... MASSE slakting av kuer, geiter og sauer... e ein uheldig og går i feil gate så kan ein sjå rett i innvollane på eit dyr liksom..., heldigvis såg ikkje eg noke til det. Så dei siste dagane har eg sagt til dei fleste eg har møtt Iyi Bayramlar :) ei helsing som tyrkere setter stor pris på :)

Vel.. kjem ikkje på noke meir, men skal nok klare å skrible ned noke lurt om ikkje so altfor lenge ;)

Ses:)Ja eg smakte sushi for første gang i mitt liv... ikkje førstevalget på menyen akkurat... ;)Alanya på en nydelig sommerdag:)havna :)og eg har vore ein tur te frisøren ;) føler meg alltid fresh etter eit besøk i salongen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits