Tebake i Tyrkia:D

Hei hei alle sammen:)

Som dere ser i overskrifta så reiste eg då aldri til Gran Canaria men tilbake til Tyrkia og Alanya for vinteren. Mandagen før eg skulle reise prata eg med sjefen min og han sa vi kunne fikse Tyrkia, og gjett om eg blei gla då da:) Eg fekk i tillegg noken ekstra daga heime i Norge og fekk dermed feira bursdagen min:)

Det var ein perfekt dag med solskinn, kafebesøk, tex mex buffet, vors med dei beste folka og konsert med Karpe Diem:) greit nok so nevne vi ikkje alderen, men shit eg koste meg:)

Sola skein heldigvis heilt fram til siste dag.. da regna det, men eg tenkte: "det er ok sia eg snart er tilbake i varmen der eg høre heime" ;)

Nå er eg iallefall tilbake i Tyrkia og i Alanya der eg og ei til som heite Veronica skal ha ansvaret for dei som reiser hit over en lengre periode. Jobben vår i vinter består av å ha service, lage aktiviteter for gjestene, og berre sørge for at dei har det bra:)  Planen er vel og at vi skal gi dei litt lokalkunnskap og lære dei tyrkisk, men dei som reise hit er repeaters og har vore her i sikkert 10-15 år på rad.... trur kanskje dei kan litt meir enn oss :P

Men vi er no her for dei og vi skal kose oss masse:)  Desverre så blir det ikkje heimreise til jul på meg, så da fikser vi noke koselig her i Alanya:) Blir rart å ikkje skulle vere med familien, men må berre gjere det beste ut av det:)

Vel.. slik er da ståa hos meg for tida, og skal prøve å oppdatere og legge ut bilder so ofte eg kan :)

Fram til då... SEES :D

 vakre honndalen:)Karpe Diemfestkos med søstern:)

Én kommentar

Karoline

17.okt.2010 kl.22:00

Det va jammen stas å ha deg i sogndal igjen itte gammalt :D

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

24, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits