Tebake i Norge..for noen dager

Ja da var sesongen min i Tyrkia over, og eg er no i Norge for eit par daga før turen går videre til Gran Canaria.
Klart det er kjekt å sjå alle sammen igjen, men  kjenne eg godt kunne vore i Tyrkia.. e jo DØDSKALDT her... e ein litt forandring å gå fra +30- +4.....

Og det var ikkje noke kjekt å reise fra mine kjære i Tyrkia. Tårekanalane var umulig å stoppe når dei først vart åpna...
Men no er eg her, og gjer det beste ut av det:)

Onsdag går turen vidare til Gran Canaria. Da er det fly til Trondheim onsdag morgen osso videre fra Trondheim til GC. Tungvindt å måtte fly opp for so å fly ned, men slik blei det no. Satse på det blir bra tilslutt :)

Men eg avslutta sesongen min i Tyrkia veldig bra. Var i tyrkisk/skandinavisk bryllup som var helt fantastisk. Camilla, bruden, var så fantastisk nydelig at eg nesten begynte å gråte.. en virkelig engel. Men vart no litt følsom siden eg visste eg skulle reise.

Men en ting er sikkert, eg skal tebake til Tyrkia fortest mulig. Ingen tvil om det. Eg elsker det landet og folka som er der:)

snakkes:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits