Når skal tempraturane gå ned?

Heihei alle sammen:)

Eg har i grunnen ikkje so masse å skrive sånn sett... Merka at skulestart er rett rundt hjørne, for turiststrømmen bjønde å roe seg ned.. noke so e heilt fantastisk:)
Det som derimot ikkje roer seg ned er temperaturane.. fortsatt over 40 grader her og vi guider e vel so å seie konstant svette fra morgen til kveld:P
Men satsa på det går nedover snart :)
Elles so har eg igjen hatt perfekt fridag med min gode venn Madeleine:) Stranda, god lunsj, til vår faste frisør og fått ny sveis og kinesisk på kvelden:) knalldag:)
Vi hadde no og teamdag på mandag som var... da reiste vi til Beldibi og budde på Akka Antedon som er 5 stjerners og all inklusive:) det var meget nice :) Litt skummelt med all inklusive da, og det trur eg dei fleste merka dagen etter :P

Eg trur nok det at eg e blitt dronning av flyplassen da.. 3 netter på rad og en dag forrige veke, og denne veka "berre" 3 netter på rad:P Men eg får vel ikkje lov å klage;)

Elles so får vi i løpet av august vete kor vi skal neste sesong.. venter i spenning:)
Vel.. det var det eg hadde å kome med for denne gong... skjer ikkje so himla mykje i livet mitt her i tyrkia:P

See ya:)Madde og frisøren vår Jimmy:)snakk om drink asso:)Teamdag på Akka Antedon i Beldibi:)Etter å ha satt meg i frisørstolen og sagt "I trust you Jimmy", blei eg sjåandes slik ut.. men meget nøgd:):)

2 kommentarer

Glennz

14.aug.2010 kl.18:37

Du passa med det haaret der Siss!! :)

Therese

15.aug.2010 kl.00:48

thanks:)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits