jobb, ferie, jobb, dramatikk

Heihei igjen alle sammen!:)

No er det jammen lenge sia eg ha vore inn og skreve. Har gått i 100 dei siste vekene. Er midt i verste høgsesong no og det er masse klager og hoteller som må fikses på. Jobben blir no ikkje akkurat enklare når det er so varmt at ein ikkje veit kor ein skal gjere av seg. Då kan dokke tru eg koste meg da eg fekk reise heim te Norge på ferie:)
Hadde planlagt å reise heim i ein mnd, og var no klar for take off eg, da eg står på flyplassen og dei seie at navnet mitt ikkje står i systemet... da kjende eg at det kokte innvendig... heldigvis for meg var det ein no-show på flyet, som mest sannsynlig var den personen som ikkje sku tebake te oslo. so kom meg no med ditta j...flyet te slutt.. Dei som kjenne meg veit no korleis eg blir når eg e ekstremt trøtt etter minimalt med søvn på to døgn...ja eg seie ikkje meir..
Vel planta i sete på flyet kunne eg sette meg tebake og sove som eit lite barn fram te Gardermoen. Var heilt fantastisk å kome dit og berre sjå litt overskya og fjell rundt meg:)

På gardermoen skulle eg henge eit par tima til før eg satte meg i widerøeflyet som skulle frakte meg te Sogndal og søsta mi:) Ho visste no sjølvsagt ikkje at eg kom så kan tru ho fekk sjokk da ho såg meg.. Ho datt bokstavleg talt bak i døra og bjønte nesten å grine;) Eg storkoste meg eg vettu;)
Resten av denne dagen gjekk på å ringe te folk og berre seie "hei ka du gjer på? eg sitte i sogndal på uteserveringa;)" Så hadde to kjempekoseleeg kvelda med samling av gode venner og norsk pils;)

Torsdagen var dagen da eg og Elin skulle til Honndalen og overraske han far som heller ikkje visste noke. Han skulle feire 50 årsdagen sin og det var pga dette at eg reiste heim til Norge:)
Så han fekk no litt sjokk han og då eg plutseleg står på plassen og seie "hello daddy" :) Han fekk no nesten hjertestans, men blei og kjempegla for å sjå oss:)
Dei neste to dagane var heime i honndalen med bursdagsfest og berre avslapping:) kjempedigg:)

Søndagen kom og det var på tide å sette kursen tilbake mot Sogndal sia eg skulle fly til Oslo igjen mandag morgen. Og når eg først var i Norge og Sogndal so måtte eg no sjølvsagt på sogndalskamp mot Strømmen, som endte med seier til sogndal:D Stao no pao:)
Mandag morgen kl 8 ringer alarmen og det er med tunge steg eg går ut av senga og må gjere meg klar te å reise tebake te Tyrkia. Hadde no det so fint heime so var no klart at eg ikkje var heilt klar for å reise nedatt hit da.. Men trøsta er at det er ikkje så lenge før eg e tilbake.. berre 2,5 mnd;) Så tusen takk for ein kjempefin ferie:)

Tebake i Tyrkia var det berre å kome seg i uniformen igjen. Tirsdag morgen var det på service, som gjekk no bra det:) Blei no heller litt overraska at eg, etter ei veke med ferie, fekk fri allereie onsdagen. Eg og Madeleine hadde den perfekte dagen på stranda med soling, bading, mat og kos hos frisøren. Hadde og ein perfekt kveld med kinesisk middag, og live music på Dogan. Desverre endte ikkje kvelden og dagen slik vi hadde håpt. Rett etter at eg hadde satt meg i ein taxi for å reise heim ringer Madde til meg og seier: "Eg ha nettopp sett to persona bli skutt og en er mest sannsynlig død". Eg fekk no heilt sjokk av dette og er gla eg ikkje var der. Men var ikkje mange minutta som skilte det..
Har ikkje opplevd sånn dramatikk før og trudde faktisk ikkje at det skulle skje her i Side. Men det skjedde no.. Heldigvis så er Madde ei kjempesterk jente som takla det meste.

Så dette er det som har skjedd sia sist eg var inn her og skreiv. Skjer no litt om dagane...
No er det berre to veke igjen av høgsesongen so håper det roer seg ned litt da:)

Til nesten gong: peace and love=)"Weekend" er igjen samla:)Utsikta fra heimen min i Honndalen:)pappaen min, jubilanten:)Elin og Karoline:)Spurven, meg og knut:)Vakre Sogndal:)Flotte bowling-gjengen:)Heia Sogndal:)

4 kommentarer

www.ainakh.blogg.no

05.aug.2010 kl.11:50

God Morgen! Jeg kom bare innom forr å ønske deg en utrolig fin dag videre

Forresten jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, og det hadde vært utrolig snillt av deg å slenge inn et spørsmål eller to... Takk på forhånd. Klem ifra www.ainakh.blogg .no

Henriette

05.aug.2010 kl.11:54

Godt du har kosa deg heime, vel fortjent :) Men herlighet, e tydeligvis action i Side! Var det turistar eller lokale? Uff, trist uansett..

Therese

05.aug.2010 kl.12:26

Var lokale. Heldigvis ingen turista i nærheten, eller jaffal ikkje mange.. var no ganske seint på kvelden so... men ekkelt likevel..

ainakh: takk det samme og ha en finfin dag:)

Henriette

11.aug.2010 kl.18:32

No vil eg sjå bilde av nyesveisen :) :)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits