Oi oi oi som tiden går.. eg e no nesten halveis komt :)

Jaja folkens.. so var eg her igjen.
Beklager at eg ikkje har skreve noke før..har gått i ett med jobbing.. og når det går i ett med jobbing so seie det seg i grunnen sjøl at eg ikkje har tid å oppleve so masse anna...
Men ha no fått gjort litt sia sist.. HAr vore på Billabong beach party, der vi fekk fri bar, båt-transport og mat:) sjølvsagt måtte no eg og Therese D teste ut vatnet i måneskinnet og eg berre seie det.. nattbading er uten tvil det beste;)

Eg hadde den beste fridagen ever da eg og Madde bjønte dagen med en god frukost, sykla ned te stranda og låg der heile dagen og koste oss med både bading og eit par pils;) etter nok sol tok vi turen til våre gode venner på Tropic frisør. her farga vi og klipte håret og vart særs nøgde med resultatet:) Seinare på kvelden var det masse kos med jentene i Taurus Residense:)

ha fått testa ut mine skills på vatnet med rafting blant anna.. hadde sinnsykt gangsperre i magen faktisk av alle ting.. trudde kanskje armane kom te å få gjennomgå, men var utruleg nok magen som hadde det verst etter den dagen:P Turte ikkje ha med kamera på elva so hakje noke bilder fra dette. kun det som fotografen tok:P haha.. det er so kult bilde;)
Samme dag, eller kveld, reiste eg med to venninner som heite Tina og Emelie til Alanya på White Party:)
Trur dokke alle veit ka ein meine med det? joda, stemmer.. alle kler seg i kvitt;)
Vi bjønte kvelden ganske fort etter at vi kom heim fra raftinga.. var vel egentleg berre å kome seg heim, i dusjen og på med noken kvite kle..;) deretter gjekk vi på frisørsalongen der gutta der laga kule frisyrer og sminka:) og sjølvsagt måtte vi ha alkohol medan dette pågikk. so i løpet av tja.. 2,5 tima so tømte vi 3 jentene 3 vinflasker;) Var bra susne i haudet då vi kom fram ja:P Men det var veldig mange som hadde tatt turen på dette partyet og alle var kledd i kvitt.. ganske kult ;)
Desverre so var no vi jentene, eller eg jaffal, ganske slitne etter ein lang dag på elva, so vi var vel heime i 3 tida. men e i grunnen gla for det.. da var eg meir opplagt te å gå på stranda og steka heile dagen etter... og da meina eg virkelig steka..
Ikkje noken solfaktor 20 her nei.. Hawaiian Tropic sololje med kokos;) Kan tru eg blei raud eller... men med litt aloe vera gele so vart eg brun dagen etter ;)
Elles so ekje det so masse som skjer her nede hos meg. Det går i jobb og dei fridagane eg ha tilbringes på en solseng ;) Men skal prøve å bli flinkere med oppdateringer når det skjer noke;)
So no skal eg straks ned på markedet og kjøpe postkort som eg skal sende te alle dokke fine der heime :)

Miss you all <3Charlie's Angels;)


Efes i sola ekje å forakte sjøl om det blei servert i Tuborg glas;)Stina og Tina:)Meg og søte Madde :)White Party:)Mine fantastiske VING kollegaer kl 01 på natta ;)

2 kommentarer

Henriette

10.jul.2010 kl.17:19

Høres (og ser) ut som dåkke har det utrulig kjekt! Bra dåkke har det morsomt og kosa dåkke innimellom dei varme vaktene i uniform :) Ha ei fin helg, Therese! Stor klem :)

Therese

11.jul.2010 kl.20:22

takk for det søte du:) driver å skriver kort no og ditt sitt er allereie på veg i posten :) Ha ei kjempefin helg du og :)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits