Enda ei veke er gått :)

Jaujau folkens.. litt over ei veke sia sist eg var her no..
Har i grunnen ikkje so masse å fortelle sånn sett... Dagane går i MASSE jobb og lite fri, men kosa meg forde om:)
Forrige veke var ei kul veke. Mandag var eg på Manavgat Boat tour, der vi satt på en litt stor båt og berre sløva på dekk.. bokstavelig talt ;) der var madrasser som vi fann oss.. og pinade sola tok bra asso:P kjempedigg.. i enden av Manavgat elva kom vi til ei strand som hadde elva på eine sida og Middelhavet på andre sida. So kom meg no over stranda og ut i Middelhavet;)

Tirsdag hadde vi Team dag på Waterplanet:) det var kjempekoselig, og vi i teamet fekk ein dag til å ha det gøy sammen :)
Noken hadde vore på pool-party dagen før og var ikkje heilt i slaget, men eit par av desse fjerna fyllesjuka ved å hoppe i strikk fra 75 m høyde:) sjukt å ligge på solsenga og sjå på.. eg hadde aldri gjort det. Men var ein kjempekoselig dag og trur det andre teamet var sjalu på oss :P

Elles ikkje noke nytt i grunn.. I løpet av dei siste 5 daga har vi hatt 2 daga med torden og ekstremvær.
Spurte noken tyrkere om dette var vanlig kvar sommer og ei dame sa te meg at det hakje vore so gale på nesten 15 år... det seie litt asso...

Har også testa ut det tyrkiske kjøkken og ein restaurant eg absolutt vil anbefale til dei som reiser te Side er Ocakbasi:)
Her får ein mat kokt i krukker som knuses foran dere og serveres på fat. FANTASTISK godt :)

Prøver no å få folk på besøk da.. so foreløpig ser det ut til at min kjære søster og eit par skjønne jenter fra Sogndal kjeme i september:) og har hørt rykte fra en kar i Lillestrøm om at han ve ta en golf-ferie i Belek:)
Alltid kjekt med folk som kjem på besøk:)
Vel no skal eg sove.. so legge med eit par bilder fra veka som har gått og until next time:

peace out :)Eigaren av Ocakbasi rett før krukka skal knuses;)Rett før vi legg fra kai på Manavgat elva:)Vi er på Manavgat-elva.. på andre sida er Middelhavet:)Team Heli i poolen på Waterplanet:)En kjekkas på Royal Castle:)En MEGET sterk Cosmopolitan;)

Som dere ser så koser eg meg masse masse, og det er ingen grunn til å nøle. Kom dokke te Tyrkia NO :D

3 kommentarer

Britt Margunn

27.jun.2010 kl.13:25

Heisann Therese:) ser du kosa deg i tyrkia:) Vi skal til tyrkia den 29 juli:) skal til kusadasi:) kor i lande e du då på dei tider:) klem

Therese

29.jun.2010 kl.08:02

Heihei:) eg ksoer meg masse masse i tyrkia:) den 29 juli er eg nok i Side der eg e stasjonert;) me kusadasi er det langt fra Antalya?

Britt Margunn

29.jun.2010 kl.09:00

Det ser no ut som om de ikkje er så langt, men det er det sikkert,. her er ei side som viser kor langt det er melloom dei to plassane.

http://maps.google.no/maps?hl=nn&q=tyrkia+kart&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Turkey&gl=no&ei=SJkpTOyUOcKhOPPC6LID&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CB8Q8gEwAA

kose deg vidare i tyrkia:) ser ut som en spennade jobb:)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits