42 grader i skyggen...

Merhaba:)
ja no kjem det ei lita oppdatering sia sist eg var her.. dagane går for det meste i jobb, både på service og på flyplass...
Har hatt to netter på rad på flyplassen no, og kjenne det litt på kroppen når ein legg seg kl 6 og hal 7 begge morningene.
men jobben er veldig spennende og mine nye kolleger er kjempeflotte:)
Har no hatt ei lita utfordring som eg forhåpentligvis klarer å løse no da.. for på flyplassen må jentene ha fine sko men litt hæl på... og som dei fleste veit so er ikkje therese og høge hæla so gode venna :P men no har eg funne noken sko på Din Sko som eg skal få frakta hit.. går ikkje an å bestille dei på nett so da måtte vi spørre søte siri i bergen om ho ville fikse det.. håper at det går i orden og at eg får skoa i løpet av to veke :)
Som dokke ser på overskrifta mi so er det sinnsykt varmt her.. 42 grader i skyggen og det blir berre varmare...
Juli og August er dei verste månadane, så blir spennande å sjå kor varmt det blir då... stygt å klage, men akkurat her gjer eg det :P spesielt fordi rommet mitt er rett mot sola og e konstant nærmare 30 grader.. uten aircon... so mange urolige netter der eg berre vrir meg i svette...ÆSJ I KNOW!!
Elles so er det ikkje so masse nytt å fortelle egentleg.. Sto på alle eksamenane mine i norge og er godt nøgd med det:)

No tenkte eg å rydde ferdig rommet mitt og stikke ned i poolen en tur ;)
viss dokke vil ha kort tilsendt so skriv adresse enten her, på face eller på mail :)

Savna dokke alle sammen og gleda meg allereie te vi sees igjen.. om noken føler for ein tyrkia-tur so e det berre å kome ;)

hugs and kisses :)
ps: legg ved eit par bilder og ;)Ein søt liten skilpadde som var i hagen min;)meg med Antalya i bakgrunnen:)gamledelen av Antalya, ut mor havet:)

5 kommentarer

søt skillpadde

Henriette

21.jun.2010 kl.23:54

Ohoi, det hørtes varmt ut :) Her er det sol og blå himmel, men varmegradene lar vente på seg.. Skjønna at det kan vere vanskelig å sove i sånn varme, du får fylle flasker med iskaldt vatn og ha i senga. Motsatt virkning av varmeflasker ;) hehe

22.jun.2010 kl.18:48

hehe... spörst om eg ikkje må pröve på det henriette :P

Karoline

25.jun.2010 kl.13:51

Gleda meg te du kjem heim te sogndal igjen eg:)

Therese

26.jun.2010 kl.21:24

Eg og ;) er snart i juli no, so da e det ein mnd mindre ;)

Skriv en ny kommentar

theresesita

theresesita

23, Hornindal

ei blid jente som likar alt og alle rundt seg:) skal snart ut i Ving's verden og jobbe for dei. Dette gleder eg meg veldig masse til:)

Kategorier

Arkiv

hits